❗️DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ ❗️
Objednávky z různých kategorií nelze slučovat do jedné zásilky.
Objednávejte prosím každou kategorii zvlášť (zvlášť zverimex, zvlášť kabelky, zvlášť hračky atd.).
🌷Děkujeme za pochopení. Díky vaší spolupráci, pro vás můžeme udržet vysoký standard našich služeb. 🌷
Tropical Koi Silkworm & Astaxanthin Pellet S 1000ml/320g AKCE
Kompletní krmivo pro okrasné ryby v zahradních jezírkách
- Krmivo ke každodennímu krmení kaprů koi v teplém období při teplotě vody od 15 do 30°C.
- Unikátní vyvážená kompozice surovin (v tom 10% kukel bource morušového), bohatých na vysoce kvalitní, snadno stravitelné bílkoviny, urychlují růst ryb, přispívají k rozvoji skvělého tvaru těla a dosažení stavu typického pro výstavní ryby.
- Formule nízkosacharidové diety podporuje růst svalové hmoty a snižuje hromadění tuku, což je u kaprů koi běžný nežádoucí jev.
- Mimořádně vysoký obsah astaxantinu a karotenoidů pocházejících z přírodních zdrojů, včetně aksamitníku, papriky a spiruliny, rychle zesilují červenou, žlutou a oranžovou barvu ryb.
- Krmivo může způsobit změnu barvy bílých částí pokožky ryb; abyste znovu získali ztracenou bělost, měli byste minimálně měsíc používat následující krmiva: Koi Spirulina Pellet, Koi Wheat Germ & Garlic Pellet nebo Koi Probiotic Pellet
Doplňkové látky v kg: vitamín A 26.000m.j., vitamín D3 1.600m.j., vitamín E 100mg, vitamín C 175mg; železo (síran železnatý monohydrát) 29,5mg, zinek (oxid zinečnatý) 8mg, mangan (oxid manganatý) 5,8mg, měď (síran měďnatý pentahydrát) 1,2mg, jód (jodid draselný) 0,2mg; astaxantin 80mg; antioxidanty
Analytické složky: hrubý protein 45%, hrubý tuk 7%, hrubá vláknina 2,1%, vlhkost 10%
Krmení: krmivo podávejte v nejteplejší době dne. Vyvarujte se překrmování. Nenechávejte nespotřebované krmivo ve vodě. V případě snížení teploty do 15-20°C omezte frekvenci a snižte množství podávaných porcí. V teplotě do 15°C používejte krmiva All Season: Koi Wheat Germ & Garlic Pellet, Koi Probiotic Pellet.
Kategorie: | pro jezírkové ryby |
---|---|
Hmotnost: | 0.352 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář